Diensten

Voice-overs & Dubbing

We nemen elke dag voice-overs en stemacteurs op. Soms slechts een paar A4tjes, soms wel 90.000 zinnen tegelijk. Voor radioreclames, TV commercials, bedrijfspresentaties, tekenfilms, voor games. Met de grootste aandacht voor kwaliteit én strakke deadlines.

Game lokalisatie

We zijn gespecialiseerd in complexe game lokalisatie-projecten en worden enthousiast van dubbing en nasynchronisatie sessies met tientallen stemacteurs. Ons uitgebreide bestand met alleen de beste voice-overs en acteurs garandeert de juiste stem voor elke productie.

Hoogwaardige kwaliteit

De spreekcellen van onze geluidsstudio’s hebben een geweldige akoestiek voor de opname van een voice-over. En van stemregie weten we alles. Waardoor elk project, klein of groot, altijd perfect klinkt.

Geluidsnabewerking

Wij zijn experts in geluidsnabewerking en geluidsafwerking voor alle media en werken in twee volwaardige (dubbing)geluidsstudio’s, beiden voorzien van uitgebreide AVID Pro Tools hardware en software, Manley pre-amps en Neumann & Brauner microfoons.

Muziekcompositie

Wij schrijven muziek voor commercials, games, televisieprogramma’s en films. Van een simpele gitaartrack tot een orkestrale filmscore. Met ons team van componisten weten we de sfeer van elke productie te vatten in muziek.

Casting

Onze ervaringen in de audioproductiebranche stellen ons in staat om de juiste voice-overs te casten. Door onze diepgaande kennis van zowel de technische als artistieke aspecten van voice-over productie, kunnen wij uniek talent identificeren dat perfect past bij de specifieke behoeften van elk project.

Hebben we je interesse gewekt? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw project naar een hoger niveau tillen.

ūüď® - info@iam-studios.nl