Werk waar we trots op zijn

de nieuwe bibliotheek

De Nieuwe Bibliotheek

Een korte animatiefilm van Frank Siebelink over de avonturen die je kunt beleven in de bibliotheek. Wij mochten de muziek, het sound design en de voice-over verzorgen.

my brother is an ostrich

My Brother is an Ostrich

Voor deze korte animatiefilm over een jongen en zijn niet-zo-normale broer mochten wij met veel plezier de muziek en het sound design verzorgen.

scrap

Scrap

Scrap is een korte studentenfilm over een man die gevangen zit in zijn treurige leven op de autosloop. Een bijzonder projects waarbij wij o.a. de muziek voor verzorgden.

scrap

BLG Beleggen (SNS)

Wel eens van een ‘explanimation’ gehoord? Dat is een filmpje dat een bepaald proces of een bepaalde handeling uitlegt aan de hand van een geanimeerde film.

Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers

Of we even 70.000 inzetten konden opnemen voor een van de meest succesvolle en leukste games ooit. Ja, dat konden we. Met meer dan 40 stemacteurs die samen, onder regie, zo’n 70 rollen spelen. En dan geen enkele inzet vergeten. Zo zijn wij. En we zijn behoorlijk trots op het resultaat.

Nike Mercurial Superfly

Nike Mercurial Superfly

“Hallo, met Nike.” En toen bleef aan onze zijde het even stil. Maar niet voor lang, want sound design en muziek mogen maken voor een Nike commercial is de droom van elke sound designer. Dus zijn we meteen het voetbalveld opgegaan om het geluid van nat-gras-onder-een-Nike-Mercurial-Superfly-voetbalschoen op te nemen. En dat klinkt best vet.

Storm & Skye Secret of the Car Wash

Storm & Skye Secret of the Car Wash

We wonnen er de belangrijkste prijs voor apps in de Verenigde Staten mee: de Tabby Award. Storm & Skye and the Secret of the Car Wash is de eerste aflevering van een serie spannende verhalen voor kinderen van vijf tot tien jaar oud. Inmiddels kijken en luisteren dagelijks meer dan 100.000 kinderen naar. En wij hadden de eer om de dubbing, het sound design en de muziek te mogen verzorgen.

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders

Het klinkt wat vreemd, plassen in een kan. Vonden wij ook! Totdat we hoorden dat daarmee vele vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen geholpen worden. En dat mochten we middels muziek, sound design en voice-over uitleggen in dit filmpje van Moeders voor Moeders.

Cevo

Cevo

Onze opdrachtgever kwam met een heel ingewikkeld verhaal over kunstmatige intelligentie. Nu zijn we best intelligent, maar hoe ze computers precies laten nadenken konden we toch niet helemaal volgen. “Geef ons jullie film nou maar. Wij maken er wel iets moois van.” En zo geschiedde. CEVO, platform voor Artificial Intelligence, kreeg een prachtige film, door ons voorzien van muziek en sound design.

Dodaq

Dodaq

Psst! Diamant kopen? Van een oud omaatje geweest! Nou ja, niet helemaal. Gewoon online gekocht. Soort van. Voor de online diamantenbeurs DODAQ voorzagen we deze commercial van sound design, muziek en voice-over.

Family Wars

48 HOUR: Family Wars

Voor het 48 HOUR Amsterdam Festival en voor Team TucTuv verzorgden wij het sound design en de geluidsnabewerking van de inzending Family Wars. Een korte film over een fan van de Star Wars saga, die fantasie en werkelijkheid niet meer helemaal uit elkaar kan houden. De film werd genomineerd voor beste sound design.

Family Wars

Uber

U kent ze wel. Van die chique taxi’s die je met je iPhone kunt bestellen. Die wilden opeens ook op TV. En snel een beetje. Dus namen wij de voice-over voor ze op. En verzorgden we de TV mix. ’s Ochtends gebeld, ’s middags klaar. Dus worden wij nu voor altijd gratis door Uber rondgereden.

Penny's: Liefde in de Lucht

Penny`'`s: Liefde in de Lucht

Maak voor ons gedurende anderhalf jaar élke dag een soort soap-aflevering voor onze lezertjes.” Dat was de opdracht van paardenblad Penny. En daarom verzonnen we de ‘luisterstrip’, een geanimeerde strip voor tablets die door ons werd voorzien van stemmen, muziek en geluid. Met elke aflevering weer 15 minuten nieuw materiaal.

La Paradoja de Arrow

La Paradoja de Arrow

Wat zou er gebeuren als het leven keuzes voor jou maakt? Als alles wat je doet voorbestemd is en je geen vrijheid meer hebt om zélf te kiezen? In deze korte film, waarvoor wij de muziek en het sound design maakten, wordt die vraag beantwoord. Muziek geïnspireerd op de fabuleuze sounds die in de jaren vijftig uit het NatLab van Philips kwamen.